services

We doen meer dan enkel websites bouwen. Hieronder vind je een paar dingen waar we goed in zijn, al dan niet met hulp van onze externe partners.

design & development

Responsive webdesign

Responsive webdesign biedt een flexibele oplossing om een website op elk platform te presenteren zonder verlies van doel en inhoud. Hierdoor is er geen nood aan een extra mobiele versie of app.

Content Managment

Wij kiezen intussen al meer dan 10 jaar voor Expression Engine als content managment systeem voor zijn flexibiliteit, robuustheid en veiligheid. Onze klanten kunnen er maar wel bij varen.

Rebranding, online & print

Past jouw website bij de uitstraling van je bedrijf? Is het tijd geworden om je bedrijf op een nieuwe, frisse manier aan klanten en publiek voor te stellen? Wij kunnen helpen.

ONLINE MARKETING

Zoekmachine optimalisatie

Wij gaan na welke de beste kanalen zijn die kunnen worden ingezet om jouw doelgroep te bereiken. Gevonden worden in Google  via een strategische SEO-aanpak hoort daar sowieso bij. 

E-mail marketing

Tussen al het social media geweld houdt  e-mail marketing opvallend goed stand. Via e-mails kan je heel doelgericht en vrij persoonlijk communiceren. Bovendien zijn resultaten eenvoudig op te volgen.

ONLINE communicatie

Copywriting

Zorg dat je boodschap wordt gelezen en gedeeld. De web copywriters die wij inhuren, weten hoe ze de aandacht van je lezers moeten vangen enerzijds en je pagina's laten klimmen in de zoekresultaten anderzijds.