over ons

Wij maken websites die tegelijk degelijk en flexibel zijn. Stevig genoeg om makkelijk overeind te blijven in een snel evoluerend medium. Flexibel genoeg om mee te groeien of te evolueren met je bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die optimaal werken op zowel desktop, laptop, tablet als smartphone.

Wij bieden budgetvriendelijke maar tevens weldoordachte websites aan zonder in te boeten aan kwaliteit of gebruiksvriendelijkheid.

Als je met ons werkt, profiteer je van jarenlange kennis en een sterke samenwerking.
We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen en gaan steeds resoluut voor een langetermijnsamenwerking.

Ben je overtuigd van de voordelen van deze aanpak?  laat het ons weten!

Past jouw website bij de uitstraling van je bedrijf? Scoort jouw website goed in Google?

Naast het bouwen van "future friendly" websites, kunnen we je ondermeer helpen met het uitstippelen van je weg naar succes, het bereiken van je doelgroep en het verhogen van je omzet.
Wij kunnen je helpen mee je online strategie te bepalen zodat potentiële klanten eenvoudig de weg vinden naar jouw bedrijf.

Wil je eindelijk je website laten renderen? geef ons een seintje!

focus

Hoe weten we wat onze klanten van ons verwachten?

Simpelweg door genoeg tijd te nemen om hen en hun business te leren kennen. ’t Is pas daarna dat onze expertise van pas komt en het is de enige manier om een project tot een goed einde te brengen.
Een project waar de klant tevreden mee is en wij trots op kunnen zijn.

proces

Geen shortcuts, noch templates, wij starten steeds van een leeg blad.
De klant wordt nauw betrokken in alle stappen van het design- en developmentproces. Op die manier worden onaangename verassingen vermeden. Deze aanpak is bovendien kostenefficiënt omdat overbodige aanpassingen worden vermeden.

doel

De toekomst van het web voorspellen kunnen we alsnog niet. Wat we wel kunnen en doen, is je website bouwen zodat die perfect leesbaar is op alle huidige toestellen en klaar is om zich gemakkelijk aan te passen aan nieuwe toestellen.