in de kijker

Terspsichore, artistiek centrum voor dans & beweging koos voor Crossroads designstudio om hun website te vernieuwen naar een gebruiksvriendelijke responsive website met achterliggend content management systeem. 

webproject: Terspsichore, artistiek centrum voor dans & beweging

Terpsichore heeft een enorme naambekendheid gekregen in binnen- en buitenland en staat ondermeer bekend om de kwaliteit van de danslessen en de professionaliteit & bezieling van gediplomeerde & ervaren danspedagogen. Zoals steeds werd de gebruiker centraal gesteld bij het bouwen van de website. Om als bezoeker je weg te vinden doorheen de vele activiteiten die door Terpsichore worden georganiseerd, is er geopteerd om een gebruiksvriendelijk kalender te integreren. Er is ook gefocused op mobiele surfers.

bezoek website

diensten

In een eerste fase werd er nagedacht over de paginastructuur (informatiearchitectuur). Terpsichore zorgde voor de inhoud en het fotomateriaal, wij goten alles in een evenwichtig responsive design. Nadien werd nog een cms gekoppeld aan de website.  Wij verkiezen Expression Engine als cms om zijn flexibiliteit en robuustheid.

werken met ons?

Stuur de ingevulde vragenlijst terug en je ontvangt binnen 3 dagen een offerte.

download vragenlijst

mis geen enkel project

"De samenwerking verliep opvallend vlot. Ik ben uitermate tevreden over de inzet & creativiteit dat aan de dag is gelegd om dit project tot een goed einde te brengen! Na de communicatie over de lancering van de vernieuwde website kregen we meteen positieve reacties. "
Kathy Van den Bergh - artistieke leiding Terpsichore